Zacaria susține tentativa de record mondial

Zacaria și CSU Fans Magazin 200 devin parteneri ai tentativei de record mondial!
Asociația “Al 6-lea jucător” are un sponsor de nădejde alături de care dorește să intre în Cartea Recordurilor!

Pentru CSU Fans Magazin 13 ani de existență, iar pentru Zacaria, spornsor al recordului pe care vrem să îl atingem, 13 ani de bussines în România! Să ne ghidăm și noi după motto-ul lor: “We finish what we start … we deliver what we promise!”, și să nu ne lăsăm până nu ducem la bun sfârşit ambiţiosul nostru proiect de a avea cea mai mare revistã din lume, aşa cum partenerii noştri duc la îndeplinire proiectele pe care le iniţiazã.

“Sibiul înseamnă comunitate! Ne face plăcere să fim printre cei care pun umărul la stabilirea unui nou record mondial de către Asociația Al 6-lea jucător. Zacaria a fost și este în continuare alături de baschetul sibian, iar Asociația Al 6-lea Jucător este un puternic pion în acest angrenaj care a dovedit că funcționează din plin la Sibiu. Îi felicităm pe această cale pentru cele 200 de numere tipărite și sperăm că această acțiune să atragă în continuare vizibilitate și alți parteneri care să susțină sportul sibian în general, precum și asociațiile care îl promovează.” Declară sponsorul nostru.

“Ne bucurãm cã Asociația “Al 6-lea jucãtor” a reuşit sã atragã un nou partener în acest proiect, un partener serios şi de încredere care demonstreazã încã o datã cã este dornic sã se implice în activitãţile comunitãţii şi sã susţinã idei care aduc un plus comunitãţii. Zacaria este alãturi de iubitorii baschetului sibian şi de acest ambiţios proiect şi îi mulţumim!” a declarat Dragoş Bicher din partea asociaţiei.

Zacaria se numără printre cei mai activi dezvoltatori din segmentul imobiliar industrial din țară. Cu o abordare personală și o expertiză de neegalat în dezvoltarea și managementul proprietăților imobiliare industriale, Zacaria construiește proiecte cu un impact de lungă durată asupra mediului de afaceri.