Pall-Ex România susține tentativa de record mondial

Pall-Ex Romania și CSUFans Magazin 200 devin parteneri ai tentativei de record mondial! Asociația “Al 6-lea jucător” are un sponsor de nădejde alături de care dorește să intre în Cartea Recordurilor.

Prima rețea de distribuție mărfuri paletizate din Estul Europei susține proiectul nostru de a avea „cea mai mare revistă din lume”!

„Pall-Ex România felicită Asociația Al 6-lea jucător pentru inițiativa extraordinară de a stabili un record mondial. Suntem mândri să susținemacest proiect, realizarea celei mai mari reviste din lume, ce va aduce beneficii semnificative de imagine baschetului sibian și întregii comunități, prin vizibilitate și engagement. Suntem alături de membrii asociației în demersul lor și le dorim mult succes.” a declarat Roxana Petcu – Marketing Manager Pall-Ex România

Grupul Pall-Ex reprezintă cea mai admirată, respectată și premiată rețea de distribuție mărfuri paletizate din Marea Britanie și din Europa, fiind numărul 1 în materie de calitate și siguranță. Rețeaua Pall-Ex reunește cele mai performante companii de transport și distribuție din România, ce vă oferă o gamă de servicii personalizate pentru transportul paletizat al mărfurilor dumneavoastră.

„Ştim cã în echipa Pall-Ex sunt iubitori ai baschetului şi fani CSU, iar susţinerea din partea acestora este onorantă pentru noi, deoarece avem obiective comune: performanţã, responsabilitate socialã şi, nu în ultimul rând, viziune. Datoritã acestor valori, grupul Pall-Ex a ajuns lider pe piaţa de profil din Europa, iar asociaţia “Al 6-lea jucãtor”, liderul iniţiativelor sportive din România. Suntem convinşi cã, împreunã, vom reuşi sã ducem la bun sfârşit acest proiect îndrãzneţ!” a declarat Victor Marcu – membru al Asociației Al 6-lea jucător