Multumin, Ionut!

    Dupa o colaborare de 2 ani de zile cu echipa sibiana, timp in care a dovedit ca este un adevarat profesionist, CSU Sibiu si Ionut Georgescu au intrerupt colaborarea. Redam mai jos mesajul lui Ionut postat pe facebook.

”Nu ai venit la Sibiu… Ai AJUNS la Sibiu!”
A fost una dintre primele tachinări plăcute de care am avut parte la prima întâlnire cu fanii CSU. Așteptam 8-10 persoane și au venit vreo 30 pe terasă la Izzy să vadă dacă merit să primesc ”buletin de Ardeal”
Au trecut aproape doi ani de atunci dar, cu siguranță, ceea ce am trăit la Sibiu valorează pentru mine mult mai mult decât un timp petrecut într-un alt oraș, la un alt club. Experiența CSU o pot numi atemporală fiindcă mi-a oferit prilejul să trăiesc niște momente superbe, să mă dezvolt ca om și profesionist, să transform TOTUL în motivație, să respir istorie, să mă încarc cu energia fanilor și să mă bucur de un oraș superb, alături de familia mea, înconjurați de oameni pe măsură.
”Două lucruri vreau. În primul rând, să avem o abordare unică în sportul românesc față de fani, parteneri și comunitate. Să fim lideri prin exemplul propriu. A doua dorință este mult mai simplu de exprimat în cuvinte: să facem istorie”.
Asta am declarat atunci, în 2018, încrezător că putem face împreună lucruri mari, lucruri #FANtastice, fiind toți pentru unul și 1 pentru toți… Nu am să le enumăr aici, dar am să le păstrez în suflet pentru totdeauna, intrând în categoria ”de neuitat”.
̦ ̦ .
Însă ceva nu se va schimba niciodată. Nu voi înceta să fiu un admirator al poveștii CSU Sibiu – o legendă vie care se apropie de frumoasă vârstă de 50 de ani, în 2021. Cu siguranță acest moment este unul care trebuie să reunească întreaga suflare galben-albastră și întregul oraș în jurul clubului. Nu am nicio îndoială că va fi altfel întrucât în acești doi ani am învățat de la voi ce înseamnă spiritul CSU și cum el poate dărâma orice obstacole.
Acum, sunt foarte mulți oameni cărora ar trebui să le mulțumesc.
Lui Horațiu și Laurențiu pentru încrederea care mi-a fost acordată, lui Gabi pentru pasiunea împărtășită pentru lucrurile mici care fac diferența, lui Dan pentru faptul că m-a ajutat să înțeleg ce înseamnă CSU pentru acest oraș și pentru oamenii din jurul echipei; lui Cătălin, Alex, Cipi, Matei și Danuț pentru suportul lor continuu și pentru loialitatea față de club; lui Jovan și Juanma pentru ajutorul oferit; voluntarilor pentru că ne-au dat aripi și ne-au ridicat ca organizație; lui Andu Hanea pentru că a avut curajul să preia un program juvenil pe care sunt sigur că îl va ridica enorm de mult în următorii ani!
Le mulțumesc tuturor partenerilor care au avut încredere în proiect, care au văzut valoare în resursele noastre și care ne-au sprijit enorm de mult, făcând ”imposibilul” posibil.
Le mulțumesc tuturor jucătorilor care au evoluat pentru CSU în aceste două sezoane. Sunt mândru și recunoscător că am lucrat cu fiecare dintre acești super-eroi fără pelerină, care folosesc mingea de baschet pentru a inspira, pentru a transforma visuri în realitate, pentru a genera emoții și amintiri unice. Ca om și manager am avut enorm de învățat de la jucătorii noștri.
Ce aș putea spune la final despre fanii CSU… M-ați făcut să vibrez la fiecare meci, m-ați făcut să vă împărtășesc visul și acele dorințe lăuntrice exprimate cu glas tare, din toată inima galben-albastră… M-ați motivat să mă lupt pentru ele, din rolul meu, cât am putut de mult. Ne-ați oferit încredere prin prezența voastră necondiționată, prin optimism, prin acel #nucedăm
Sunteți remarcabili pentru întreg sportul românesc. Pentru mine sunteți inegalabili, memorabili.
Nu am niciun regret în acești doi ani față de munca mea. Am dat totul, din tot sufletul, cu toată energia și priceperea mea. Nu sunt eu în măsură să judec dacă a fost mult sau a fost puțin. Dar a fost 100% din cât am putut și am făcut-o cu inima deschisă.
Să fac parte din povestea CSU Sibiu a fost o onoare și o experiență de viață pentru care nu există cuvinte să vă mulțumesc.
Mă bucur că am putut AJUNGE la Sibiu!
Rămâneți #FANtastici

csufans/03.07.2020

Campionat

PosTeamWLPCT
123349
221547
321547
419745
518844
618844
7141240
8111537
9111537
1091735
1162032
1262032
1332329
1422428

Cupa Romaniei Final Eight

PosTeamWL
100
100
100
100
100

Cupa Romaniei Grupa C

PosTeamWL
121
221
321
403