Magnolia Residence Sibiu susține tentativa de record mondial

Magnolia Residence Sibiu și CSU Fans Magazin 200 devin parteneri ai tentativei de record mondial! Asociația “Al 6-lea jucător” are un sponsor de nădejde alături de care dorește să intre în Cartea Recordurilor.

„Cunoaștem activitatea Magnolia și știm cât este de implicată în bunul mers al proaspetei câștigătoare a Cupei României, CSU Sibiu, și cât de dedicată îi este. Motivul pentru care această revistă există de 13 ani este tocmai CSU astfel încât colaborarea cu Magnolia a venit firesc, ambele părți susținând cu toată pasiunea echipa de baschet atât de iubită în orașul nostru. Mulțumim noilor noștri parteneri și, pe lângă Cupa României, ne dorim să aducem împreună trofeul de cartea recordurilor la Sibiu.” a declarat Tudor Șt. Popa din partea asociației “Al 6-lea jucător”

„Suporterii echipei de suflet a orașului nostru sunt recunoscuți pentru multitudinea de proiecte prin care se implică în viața sportivă a Sibiului. Au reușit să doboare un record mondial și sunt sigur că vor reuși, și de data aceasta, să scrie o pagină frumoasă de istorie în baschetul mondial. Îi felicit pentru munca depusă și mă bucur că putem sprijini acest proiect!” declară sponsorul nostru.

Cartierul rezidențial Magnolia Residence Sibiu este un proiect imobiliar nou dezvoltat din resurse proprii de către dezvoltatorul imobiliar din Sibiu SC SOLID INVESTMENT SRL. Proiectul rezidențial din Sibiu are o viziune nouă asupra creării unei zone liniștite, aerisite cu verdeață, locuri de joacă, parcări private individuale, spațiu comercial special destinat deservirii viitorilor proprietari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.