Interviu LeVar Seals

Interviu preluat din revista CSU Fans Magazin Nr. 116

Interviu preluat din revista CSU Fans Magazin Nr. 116

1. Care este obiectivul personal al lui Levar Seals în acest sezon?

Oiectivul meu este dealtfel și obiectivul tuturor coechipierilor mei. Abordam fiecare meci cu atentie, seriozitate și maximă concentrare pentru că ne dorim să jucăm cât mai bine și să ajungem în playoff sezonul acesta.

2.Te afli la cel de al doilea sezon alături de SCM U Craiova. Ce te-a determinat să semnezi din nou cu această echipă?

Antrenorul și foștii coechipieri care au decis să semneze din nou sunt motivele care m-au determinat să revin în lotul Craiovei. Am văzut în reîntoarcerea colegilor mei oportunitatea de a continua lucrurile bune începute anul trecut. Câțiva din coechipierii mei au evoluat mai mult de un sezon pentru Craiova iar eu consider că foarte important să joci pentru o echipă care are deja un nucleu.

3. Care este obiectivul lui SCM U Craiova în acest sezon?

Ne dorim foarte mult să jucăm din ce în ce mai bine și să creștem ca echipă. Luăm meciurile așa cum vin și încercăm să rămânem concentrați indiferent de adversarul pe care îl avem de înfruntat.

4.SCM U Craiova este una din surprizele plăcute ale Ligii Națonale de Baschet, o echipă care a crescut mult de la un sezon la altul și care astăzi ocupă unul din locurile fruntașe în clasament.Ce s-a schimbat în angrenajul echipei și care este secretul din spatele atâtor victorii?

Cred că am devenit o echipă în adevăratul sense al cuvântului. Suntem 12 jucători care muncesc șase zile pe săptămână și pregătesc cu seriozitate fiecare meci. Avem un antrenor bun care reuseste să ne țină concentrați asupra îndatoririlor noastre și care pregătește temeinic fiecare meci. Nu este un secret pentru nimeni faptul că ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri și că dăm tot ce putem pentru a ne atinge acest obiectiv.

5. Cred că nu greșesc atunci când afirm că ești unul dintre sportivii americani cu cele mai multe sezoane jucate în România. În ce termeni ai vorbi despre campionatul românesc acum după șase sezoane petrecute aici?

După părerea mea campionatul a crescut foarte mult în ultimii ani. Eu personal am văzut multe lucruri schimbându-se în bine în timpul petrecut în România însă nu știu cât de conștienți sunt de nivelul ligii antrenorii și jucătorii care se află la prima experiența în acest campionat.

6. Ești originar din Statele Unite, țara cu unul din cele mai puternice campionate din lume. Ce crezi că ar trebui să învețe România de la Statele Unite pentru a avea un campionat mai puternic ?

În primul rând nu cred că România ar trebui să ia ca exemplu baschetul american deoarece este destul de diferit de baschetul european dar cred că ar putea să învețe câte ceva de la echipele si campionatele puternice din Europa pentru că stilul de joc este mai apropiat.

7.Din câte cunosc SCM U Craiova desfășoară momentan un proiect care presupune câteva meciuri ce urmează a fi jucate în compania unor echipe din liceele craiovene. Povestește-mi mai multe despre această inițiativă .

Prin intermeiul acestor meciuri nu vrem decât să le arătăm suporterilor că apreciem susținerea pe care ne-o arată meci de meci. Este modul nostru de a da înapoi o parte din respectul și aprecierea pe care cu care suntem întâmpinați la meciuri.

8.Care este motto-ul tău ca jucător, acel ceva care îți dă întotdeauna puterea de a merge mai departe indiferent de cât de dificilă este o sitiație?

De câte ori intru în teren îmi propun să dau tot ceea ce am mai bun ca jucător. Ştiu că nimic nu se obține ușor și că meci de meci un jucător trebuie să-și demonstreze calitățile. Faptul că suporterii nu-si aduc aminte decât cum ai evoluat în ultimul meci mă menține concentrat și conectat la realitatea acestui campionat.

9. Într-un interviu anterior îmi povesteai că ai început să joci baschet la vârsta de șase ani și că acest sport te-a ținut departe de străzi și de probleme. Ce sfat le-ai da copiilor români care-și doresc să devină baschetbaliști profesioniști?

În primul rând aș vrea să le spun acestor copii că se poate ajunge departe numai prin muncă și sacrificiu. Un baschetbalist nu-și îmbunătățește jocul în timpul sezonului ci înaintea acestuia, își sacrifică verile și timpul liber pentru a se antrena. Bineînțeles că rezultatele nu apar imediat dar niciun sacrificiu nu rămâne nerăsplătit.

10. Ţi-ar plăcea ca fiul tău Jaden Seals să-ți calce pe urme? Îl încurajezi în acest sens?

Fiul meu este momentan în perioada în care încearcă toate sporturile însă nu a luat încă o decizie pentru că este prea mic. Bineînțeles că mi-ar plăcea să aleagă baschetul dar voi lăsa această alegere la latitudina lui.

11.Un mesaj pentru suporetrii sibieni.

Suporetrilor sibieni le doresc să continue să-și încurajeze echipa așa cum au făcut-o și până acum.

Anisoara Dutu/11.02.2013

79 Responses
 1. 633189 558449Oh my goodness! an incredible post dude. Thank you Nonetheless Im experiencing challenge with ur rss . Don know why Unable to subscribe to it. Is there anyone acquiring comparable rss drawback? Anybody who knows kindly respond. Thnkx 557055

 2. 549090 611331Hosting a weblog composing facility (in a broad sense) requires unlimited space. So I suggest you to discover such web hosting (internet space provider) that provide flexibility inside your internet space. 167619

 3. Xilisoft FLV to 3GP Converter supports all recent platforms, including Windows 7. By using disk space it can convert video files into 3GP format; it’s also beneficial for streaming video online.
  Summary: Xilisoft FLV to 3GP Converter is a relatively straightforward tool that allows you to convert FLV files into 3GP. This video format is supported by mobile phones. And it also supports images (GIF, PNG, JPG, BMP). The program https://critunpede.weebly.com

  6add127376 emmhec

 4. A translation solution with multiple input & output language engines
  Importing text with Dup Scout Enterprise is possible in multiple languages, and you can use a number of external custom script languages to automate import processes. Furthermore, it can handle file formats from other software products to allow its users to manage all their content files in a single place.
  It is also interesting to note that Dup Scout Enterprise can merge and manage duplicate content from a wide range of products, thanks to the interface’s multi-engine support https://rextwittgode.weebly.com

  6add127376 elkrash

 5. With EasyOffice Document Recovery you can quickly and easily restore your documents, spreadsheets and presentations from Microsoft Office, Windows, Mac, Linux and other platforms.

  When you uninstall EasyOffice Document Recovery, it automatically deletes the database records for its programs and removes all the shortcut files for the programs from the \Windows\Prefetch directory.

  The ADVANCED scan option is separated into 3 separate Quick Scan, Advanced scan and Full System Scan modes to help you sift through your drives http://www.cmpsolutions.net/?URL=https://lobidisla.weebly.com

  6add127376 xyljaer

Leave a Reply

Campionat

PosTeamWLPCT
123349
221547
321547
419745
518844
618844
7141240
8111537
9111537
1091735
1162032
1262032
1332329
1422428

Cupa Romaniei Final Eight

PosTeamWL
100
100
100
100
100

Cupa Romaniei Grupa C

PosTeamWL
121
221
321
403