Dabo Doner, partener principal al tentativei de record mondial

Dabo Doner România și CSUFans Magazin 200 devin parteneri ai tentativei de record mondial! Asociația “Al 6-lea jucător” are un sponsor principal de nădejde alături de care dorește să intre în Cartea Recordurilor.

Cine nu cunoaște cel mai popular fast food din oraș și printre cele mai renumite din țară? Iată că unul din sponsorii CSU Sibiu a ales să fie alături și de familia lărgită, adică fanilor echipei în acest îndrăzneț proiect numit “Cea mai mare revistă din lume”. Motto-ul Dabo Döner este o sursă de inspirație și pentru noi: “A rămâne împreună este un progres, a lucra împreună un succes.”

“Suntem foarte fericiţi şi totodată mândri cã Dabo Döner a decis să ne susţină şi nu oricum, ci din postura de sponsor principal! Ne încântă această colaborare, mai ales că atât ei cât şi noi susţinem cea mai bună echipă sportivă a judeţului Sibiu, CSU. Avem convingerea că acest parteneriat va fi unul de succes pentru ambele părţi şi va contribui la promovarea baschetului şi a oraşului nostru.” a declarat Claudiu Hila, președintele asociației “Al 6-lea jucător”

“Dabo Doner Romania, franciza cu cea mai mare extindere din România. Cu peste 40 de restaurante în întreaga țară și nu numai, este o franciză 100% sibiană. Este o plăcere și totodată, o onoare pentru noi, să ne asociem cu fanii nr.1 din România. Cu mult entuziam ne alăturăm și susținem numărul 200 al revistei de record mondial, având în vedere că noi suntem fast-foodul care “hrănește”echipa CSU Sibiu, în mod sănătos, fără conservanți și aditivi alimentari, fără E-uri, fiind probabil singurul restaurant de tip Fast-food care are sănătatea clienților ca primă valoare.” Dl. Dan Pastiu – proprietar franciza Dabo Doner România

Povestea principalului nostru sponsor a început în anul 2013 când pe piața românească a apărut la Sibiu primul fast food Dabo Döner, iar în scurt timp a reușit să ajungă în toată țara și chiar în străinătate. Vizionar și ambițios, Dabo Döner a adaptat pentru piața autohtonă o rețetă de succes din Germania premiată de trei ori cu titlul “Cel mai bun döner” și a venit cu un concept nou pe piața românească, totul fiind preparat la fața locului, din carne de pui 100% si ingrediente naturale fără aditivi și conservanți. A reușit astfel să se impună ca un brand puternic și se află în continuă expansiune. Totodată, încă de la început a fost alături de sibieni implicându-se în numeroase proiecte ale comunității, iar acum suntem încântați să alăturăm superlativele: “cel mai bun döner” și “cea mai mare revistă”